Aubergine shoarma

Super snelle plantbased shoarma

Aubergine shoarma

Super snelle plant based shoarma

Nieuwkomer in het vegan landschap

Een 100% plantaardig aubergine shoarma. Gemaakt van verse aubergines rechtstreeks van Nederlandse telers. Geroosterd en op smaak gebracht met olie en natuurlijke smaakmakers, zodat je de echte shoarma beleving krijgt. Door de sous vide bereiding, behouden we de optimale smaken en is de shoarma koelvers 5 weken houdbaar. Gezonde convenience producten winnen enorm aan populariteit. Een aubergine shoarma van 100% pure aubergine is een vernieuwing op het gebied van vegan vleesvervangers. Doordat het product geen soja of tarwe bevat, is het ook nog eens laag in calorieën.

Wij laten jou graag zien hoe onze aubergineshoarma perfect in jouw horecaconcept past. Neem contact met ons op!

Serveertip

  • Aubergine shoarma in een pita broodje met tomaat, tzatziki en komkommer

  • Naanbrood met aubergine shoarma, ijsbergsla en kikkererwten getopt met Rogan Josh saus.

  • Verras uw gasten met een mini vega kapsalon.

Bereidingswijze

In het nieuws

foodclicks.nl

Purple Pride introduceert aubergine shoarma bij Hanos

missethoreca.nl

Nieuwe vleesvervanger: shoarma op basis van aubergine

purplepride.nl

Nieuwkomer in het vegan landschap

“Een smakelijke aubergine shoarma, vers afgesneden van het roterende spit. Dunne reepjes aubergine, geroosterd en op smaak gebracht met olie en smaakmakers. Een vernieuwing op het gebied van vegan vleesvervangers.”

— Food Innovation

Duurzaamheid

Voor ons betekent het: de impact van de teelt en het verpakken van onze producten op het milieu verkleinen. En hetwelzijn vergroten van consumenten én medewerkers. De komende jaren leggen we de lat nog hoger. De ambitie voor 2040 is 100% circular, fair and healthy: onze stip op de horizon. De aubergine shoarma is niet alleen heel lekker en makkelijk te bereiden, maar draagt ook bij aan onze duurzame doelstelling. Zo gebruiken we bij de productie van onze aubergine shoarma product met een buts of een schrammetje. Op deze manier willen we voedselverspilling tegengaan.