Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2

Snijd de krieltjes in twee of vier stukken. Verdeel de krieltjes over de bakplaat en bak 15 minuten in de oven.

Stap 3

Snijd de ui in halve ringen, de courgette, aubergine en paprika in stukken. Mengin een bakje de olijfolie, 2 uitgeperste tenen knoflook en kruiden.

Stap 4

Haal na 15 minuten de krieltjes uit de oven en voeg de groenten (ook de cherrytomaten) toe.

Stap 5

Giet de kruidenolie er overheen en meng alles door elkaar. Bak nog 25-30minuten in de oven. Verdeel de Ratatouille over 4 borden.

Ingrediënten

  • 1 aubergine

  • 1 courgette

  • 1 paprika

  • 1 rode ui

  • 2 tenen knoflook

  • 500 gr krieltjes

  • 250 cherrytomaten

  • 4 el olijfolie

  • 2 tl gedroogde kruiden zoals rozemarijn, tijm en/of oregano